&beyond

&beyond sales engineers is hét bureau voor online en offline verkoopoptimalisatie. In 1982 opgericht onder de naam VDM commercieel adviesbureau opereert het bureau sinds jaar en dag op het snijvlak van marktonderzoek en commerciële ondersteuning. Hierbij wordt op z’n Rotterdams en dus ouderwets handen uit mouwen innovatieve onderzoeksconcepten opgezet en unieke meet-en verbeterprogramma’s uitgerold voor klanten als Bouwmaat, ING, Lexus en Renault Nederland.

&beyond ondersteunt het management team van (vestigings)bedrijven met het optimaliseren van de verkoop.

Door het toenemende online aanbod heeft de consument meer keuzes, kan hij beter vergelijken en heeft hij steeds minder contact met de medewerkers op de werkvloer. Juist tijdens die weinige contactmomenten met de klant kan de performance van de medewerker het verschil maken.
De manager is als geen ander in staat om processen op de werkvloer te verbeteren (o.a. door voorbeeldgedrag en complimenteren) maar komt daar in de praktijk vaak niet aan toe omdat hij veel energie moet steken in niet-klantgerichte processen.

 

Vanuit het perspectief van de klant geeft &beyond feedback over de organisatorische basics en de commerciële performance van de medewerkers.

&beyond werkt met adviseurs op HBO-niveau die de vestigingen, leidinggevenden en medewerkers bezoeken. Op basis van hun waarnemingen die verwerkt worden in dashboards en de directe feedback aan de manager op de werkvloer, ontstaat er een leeromgeving waarmee continue en concrete verbeteringen gerealiseerd worden. Deze verbeteringen zijn ontleend aan actuele neuro-wetenschappelijke inzichten.

mystery shopping