Verkoopresultaat Meten


  Meten

  WAAR LIGGEN MIJN VERKOOPKANSEN?

  Meten is weten. Maar om echt een beter verkoopresultaat te behalen is het belangrijk vast te stellen hóe en wat we meten. &beyond werkt met u samen om meten ook daadwerkelijk om te zetten in kennis.

  Met een breed pakket aan oplossingen helpen we u om een waardevol inzicht te verwerven in de klantbeleving en/of uw verkoopprocessen. Ieder onderzoek begint met een vaste doelstelling en op maat vastgestelde meetpunten met bijbehorende meetmethode.

  Lees hier meer over hoe wij u kunnen helpen aan de juiste klantinzichten.

  Meer inzicht in uw verkoopkansen

  Een nieuw meetprogramma ontwikkelen we door de beantwoording van drie vragen:

  “Wat willen we bereiken”: We stellen gezamenlijk een proces- of programmadoelstelling vast.

  “Wat meten we?”: Elk programma bestaat uit een op maat ontwikkelde vragenlijst of meet-itemlijst, gebaseerd op heldere thema’s:

  • Wat moeten we organiseren
  • Wat moeten we weten
  • Wat moeten we doen
  • Hoe werken we samen aan beter worden

  “Hoe meten we?”: Meetinstructies zorgen voor een eenduidige manier van meten. Verschillende adviseurs voeren een meting op eenduidige wijze uit. Onze adviseurs geven u direct feedback op de vestiging over wat goed gaat en wat beter kan.

  Met een programma op maat krijgt u concreet inzicht in de wijze waarop u uw verkoop kunt optimaliseren.

  Onze oplossingen voor meer verkoop

  &beyond heeft een breed palet aan tools en oplossingen in huis om het programma op uw wensen en behoeften af te stemmen. Van mystery feedback bezoeken, mystery calling tot open vizier metingen, maar ook innovatieve manieren van meten met behulp van apps en dashboards. Lees hier meer over onze oplossingen en producten.

  Start typing and press Enter to search