Snel en op een leuke manier leren met de
1-2-3 LeerApp

Op het juiste moment leerstof aanbieden aan jouw medewerkers. Niet alles ineens, maar opgedeeld in korte stukjes. In drie simpele stappen op een leuke, eenvoudige manier bijleren: met een filmpje, een korte uitleg en een toets.

Dat is de kracht van onze 1-2-3 LeerApp. Een handige tool voor een effectief leerprogramma.

123-phones-l

Bekijk meteen hoe de app werkt

In drie simpele stappen snel en effectief leren

In de 1-2-3 LeerApp wordt leercontent over jullie producten, processen, etc. in korte, losse leerthema’s aangeboden. Gebruikers van de app doorlopen in elk leerthema telkens 3 simpele stappen en leren zo snel en op een leuke manier bij:

  1. Filmpje: in een korte video wordt het gewenste gedrag uitgelegd en voorgedaan
  2. Uitleg: in een korte beschrijving wordt uitgelegd waarom we het zo doen
  3. Toets: aan de hand van een korte kennistoets kunnen we kijken of we het hebben begrepen.

“De app is gekoppeld aan het gebruiksvriendelijke leerplatform.”

Eenvoudig zelf leerdoelen en levels aanmaken in het leerplatform

De 1-2-3 LeerApp is gekoppeld aan een gebruiksvriendelijke beheeromgeving, het zogenaamde leerplatform.

Hierin kun je als manager heel eenvoudig zelf leerdoelen en verschillende leerthema’s met verschillende levels aanmaken.

De door jou geselecteerde gebruikers van de 1-2-3 LeerApp krijgen per sms of email een notificatie dat een nieuw leerthema voor hen klaarstaat in de app.

Na het succesvol doorlopen van het leerthema, ontvangt de gebruiker automatisch een certificaat. In het leerplatform heeft de manager een overzicht van wie welke certificaten heeft behaald.

Bekijk meteen hoe het platform werkt

Waarom kiezen voor de 1-2-3 LeerApp?

Een effectief leerprogramma begint volgens ons met een goede instructieve omgeving, waar specifieke leerdoelen in behapbare brokken wordt aangeboden, zodat medewerkers hun doelen kunnen behalen. Leerstof duidelijk en behapbaar aanbieden is één van de 7 basisingrediënten van een effectief leerprogramma.

De 1-2-3 LeerApp en het daaraan gekoppelde leerplatform voldoen aan deze basisvoorwaarden voor een effectief leerprogramma en vormen daarmee een ideaal instrument voor elke lerende organisatie. In alle fasen van de ‘learning journey’ vanaf de onboarding voor nieuwe medewerkers, kun je met de 1-2-3 LeerApp de leercontent duidelijk, behapbaar en op een leuke manier aanbieden aan je medewerkers.

Velen gingen je al voor!
&beyond richtte de 1-2-3 LeerApp in voor onder andere:

Wil je meer weten over onze 1-2-3 LeerApp?

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen dan zo snel mogelijk contact op!

    Start typing and press Enter to search