Store check &BEYOND

Dagelijks efficiënt werken met een Storecheck

Nieuwe technologieën blijken een ‘game changer’ in de samenwerking tussen &beyond en haar klanten. Datacollectie kan directer en dichterbij de klant worden uitgevoerd. Hierdoor verschuift de rol van &beyond van ‘datacollectie’ naar ‘datavalidatie en van ‘statische’ naar ‘dynamische’ rapportage op alle niveaus, waardoor ook voor medewerkers in de vestiging een leeromgeving ontstaat.

Efficiënt feedback

Waar &beyond jarenlang in bezoeken aan de vestigingen een beeld heeft gegeven van de mate waarin de Tent op Orde is, stelt de techniek u in staat om deze waarnemingen ook zelf uit te voeren. Daardoor kan uw organisatie veel frequenter een gestructureerde check doen op de basics. We ontwikkelen voor het monitoren van de basics voor u een Store Check App op maat, waarmee u dagelijks efficiënt kan werken aan het op orde krijgen en houden van uw winkel of verkooppunt.

Daarom &beyond

Commerciële hygiëne

Alles wat een klant hoort, ziet, ruikt, voelt of proeft moet als eerste op orde zijn.

Tent op Orde

De basics efficiënt op orde krijgen en houden.

Warm Welkom

De eerste indruk die uw klanten hebben bij bezoek aan uw vestigingen moet kloppen en aanzetten.

[mk_tablet_slideshow images=”7222″ el_class=”tablet-slideshow-container no-zoom”]

Concrete verbeteracties

Met behulp van de Store Check App worden concrete actiepunten in een helder to-do lijstje gebracht.

Dashboard

In een dashboard ziet de manager hoe hij de basics beter op orde krijgt.

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

  • Samen met u ontwikkelen we een itemlijst met de meetitems afgestemd op de basics van uw organisatie, alsmede de bijbehorende meetnormen en meet-instructies
  • De itemlijst wordt flexibel gebouwd, zodat per meting de gewenste items kunnen worden gekozen.
  • In de Store Check App kan per item een beoordeling gegeven worden, een foto worden genomen van de situatie en al dan niet een opmerking worden vermeld van eventueel benodigde actie.
  • De meting resulteert in een pdf-rapport van de observaties in de mailbox van de ontvanger, alsmede een samenvattend to-do lijstje met actiepunten n.a.v. de meting
  • De resultaten kunnen desgewenst ook als scores in een vestigingsdashboard worden getoond, waarmee uw vestiging kan beoordelen of uw team bezig is de basics beter op orde te krijgen (door de tijd heen en in vergelijking met andere vestigingen).

Wat kost het?

  • De ontwikkeling van de Store Check App afgestemd op uw wensen kunnen wij uitvoeren voor een bedrag vanaf € 6.250. Afhankelijk van uw wensen en behoeften brengen wij een offerte op maat uit. Naast de kosten voor ontwikkeling berekenen wij afhankelijk van het aantal gebruikers een licentievergoeding voor het beheer en onderhoud van de app en gebruikerssupport.

Start typing and press Enter to search