advisorbeyond

Ben je op zoek naar afwisselende en flexibele freelance opdrachten? &beyond is een onderzoek- en adviesbureau dat opdrachtgevers ondersteunt bij het verbeteren van de commerciële performance. Om die ondersteuning altijd, overal en op elke moment te kunnen bieden zoeken we Freelance Adviseurs.

&beyond zoekt: Freelance adviseurs m/v

Wij hebben alle stappen van het koopproces van consumenten doorgrond. Samen met de opdrachtgever doorlopen wij het specifieke koopproces en bekijken waar kansen liggen of bottlenecks aanwezig zijn.

Onze adviseurs zien een onderzoek nooit als doel op zich maar als vertrekpunt. Zij zijn van mening dat resultaten van onderzoek inzicht moet verschaffen, inspireren, en bovenal moeten leiden tot concrete adviezen en meetbare resultaten. Maar bovendien vinden zij het geweldig om te werken binnen de retail, automotive en financiële dienstverlening bij opdrachtgevers als Renault, HEMA, ING, Detex, NBC & PontMeyer.

Kortom, ben jij iemand die verder kijkt dan alleen cijfers en verder denkt dan alleen analyses en conclusies? Heb je een diploma op minimaal HBO-niveau, ongeveer drie jaar commerciële ervaring als bedrijfsleider, vestigings- of accountmanager en lijkt het je wat om verantwoordelijk te zijn voor het afnemen van audits, het uitvoeren van mystery-visits en het uitbrengen van advies op locatie? Dan ben jij diegene die wij zoeken.

Werkzaamheden

De bezoeken (mystery visits) bij winkels/banken/dealerbedrijven voer je uit m.b.v. een vooraf opgestelde vragenlijst en na een uitgebreide briefing. De vragenlijst vul je ter plaatse in op je iPad of middels een app. Het rapport dient ter plaatse als naslagwerk voor het filiaal en kan als leidraad voor je advies worden gebruikt.

De duur van een bezoek varieert van 15 minuten tot 4 uur en de bezoeken worden uitgevoerd van maandag tot en met vrijdag, bij uitzondering op zaterdag en/of koopavond.

Je bent minimaal 1 dag per week beschikbaar, bij voorkeur voor zo’n 8 dagen per maand. Bij een enkel project worden de metingen op afspraak uitgevoerd, bij de meeste projecten zijn de adviseurs flexibel in het plannen van de afspraken, met inachtneming van randvoorwaarden die met de klant zijn afgesproken.

Op dit moment zoeken wij verspreid over heel Nederland adviseurs, maar vooral wanneer je in het noorden woont vragen we je te reageren.

Vergoeding

De vergoeding is gebaseerd op het aantal audits, moeilijkheidsgraad en duur. Parkeerkosten worden vergoed en je ontvangt een vast bedrag (€ 0,19) per gereden kilometer. Indien jouw sollicitatie aanleiding is voor een uitnodiging, zullen wij graag e.e.a. in een persoonlijk gesprek toelichten.

De werkzaamheden zijn flexibel in te delen en te combineren met overige opdrachten (een KVK nummer is noodzakelijk).

Wil jij je vrijheid en zelfstandigheid behouden en toch onderdeel uitmaken van een leuk professioneel en enthousiast team? Mail dan onderstaand sollicitatieformulier met cv naar Noëmi Limme, e-mailadres: nlimme@nbeyond.nl.