code-820275_1280

Wij zoeken een Backend Developer ter aanvulling op ons team die ons kan helpen onze doelstellingen te realiseren.

Je draagt bij aan het verder ontwikkelen van onze digitale producten (web-apps en real time dashboards) voor klanten als Renault, HEMA, NS en Schiphol Retail.

Bedrijfsinformatie

&beyond sales engineers (bureau voor verkoopoptimalisatie) is een onafhankelijke en dynamische organisatie die haar oorsprong vond in traditioneel marktonderzoek en inmiddels is uitgegroeid tot een bedrijf gespecialiseerd in het optimaliseren van commerciële klantprocessen zowel offline als online. Zij doet dit -vanuit haar kantoor aan Eendrachtsweg 67 te Rotterdam- voor grote aansprekende (inter)nationale opdrachtgevers met name in automotive, retail en finance.

Wat maakt &beyond zo bijzonder?

De basis voor &beyond werd reeds in 1982 gelegd. De Rotterdamse no-nonsense ‘niet … maar poetsen’-mentaliteit heeft geleid tot een zeer oorspronkelijke, klant gedreven en resultaatgerichte onderneming met één missie: het verbeteren van de commerciële performance van haar opdrachtgevers.

Wat vragen wij van de Developer / Ontwikkelaar:

HBO/WO werk- en denkniveau
Een (beginnende) backend developer (backend: PHP5 OOP en frontend: HTML5 / javascript) met affiniteit voor web-apps / api’s die ons kan helpen met het bouwen van dashboards en app’s.

Kennis van Zend Framework 2/3 en zou verder moeten kunnen werken met HTML5, CSS3.

Wie ben jij?

Een actieve collega die meedenkt, kan adviseren en de discussie aandurft. Je deelt kennis en je houdt ervan om in een informele maar professionele sfeer te werken.

Interesse?

Heb je interesse in bovenstaande functie dan nodigen we je uit te reageren. Graag zien we je CV met motivatie tegemoet. Je kunt deze mailen naar info@nbeyond.nl. Geschikte kandidaten worden uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek.